Bangku Toilet Lipat U-Shaped
  • Bangku Toilet Lipat U-Shaped - 0 Bangku Toilet Lipat U-Shaped - 0

Bangku Toilet Lipat U-Shaped

Bangku jamban lipat Bifei® U-shaped minangka bangku portabel sing dirancang kanggo ningkatake posisi jongkok sing luwih alami nalika ngobati. Biasane digunakake bebarengan karo jamban standar lan bisa dilipat supaya gampang disimpen lan transportasi.

Model:LAJ-HZ-D05

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Foshan Bifei Home Furnishing Co., Ltd. dumunung ing Distrik Shunde, Kutha Foshan. Perusahaan iki minangka produsen profesional bangku jamban, kursi jamban, alat bantu mlaku, kruk, kasur lipat, kasur medis lan produk liyane. pasar-oriented lan customer-centric. Terus-terusan ngembangake produk anyar lan nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan. Produk kasebut diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan akeh negara liyane lan apotek rantai lan toko peralatan medis sing misuwur sacara internasional. konsumen.


spesifikasi produk: 45*54*45mm

Jumlah Paket: 1*10 lembar

Packing spesifikasi: 83*52*46mm


Ing ngisor iki sawetara fitur utama lan mupangat saka bangku jamban lipat sing bentuke U:

Desain U-Shaped: Bangku duwe potongan berbentuk U sing pas karo dasar jamban. Desain iki ngidini pangguna kanthi nyaman nyelehake sikil ing dhingklik, ngangkat dhengkul ing ndhuwur pinggul lan niru posisi jongkok.

Ningkatake Eliminasi Sehat: Kanthi ngunggahake sikil, bangku jamban lempitan U-shaped mbantu nyelarasake usus besar, ngendhokke otot puborectalis, lan mbenerake rektum. Iki bisa nggampangake gerakan usus sing luwih gampang lan luwih lengkap, nyuda kabutuhan kanggo straining.

Lipat lan Portabel: Bangku dirancang supaya bisa dilipat, supaya gampang disimpen lan transportasi. Yen ora digunakake, bisa dilipat lan diselehake, dadi trep kanggo digunakake ing omah utawa nalika lelungan.

Dhuwur sing bisa diatur: Sawetara bangku jamban lempitan kanthi bentuk U dilengkapi setelan dhuwur sing bisa diatur. Fitur iki ngidini pangguna kanggo ngatur dhuwur dhingklik miturut preferensi utawa kabutuhan individu kanggo comfort lan posisi optimal.

Entheng lan Awet: Bangku iki asring digawe saka bahan sing entheng kayata plastik utawa logam sing kuat nanging entheng. Iki njamin gampang digunakake nalika njaga kekiatan lan stabilitas nalika digunakake.

Gampang Diresiki: Bangku biasane digawe saka bahan sing gampang diresiki, kayata plastik utawa logam. Iki ngidini kanggo pangopènan cepet lan higienis.


Bangku jamban lipat sing bentuke U bisa dadi alat sing migunani kanggo wong sing seneng posisi jongkok nalika ngobati. Penting kanggo mesthekake dhingklik stabil, pas karo jamban, lan dhuwur sing cocog karo kabutuhan sampeyan.



Hot Tags: Bangku Toilet Lipat U-Shaped, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Tuku

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

  • QR