Tri-melu ngiringan Bed
  • Tri-melu ngiringan Bed - 0 Tri-melu ngiringan Bed - 0

Tri-melu ngiringan Bed

Minangka Produsèn profesional, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan Tri-Fold ngiringan Bed. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Foshan Li'anju Furniture Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi profesional kanthi pengalaman 20 taun ing produksi lan pangembangan kasur lipat. Kasur lipat sing disedhiyakake bisa nyukupi syarat lingkungan kantor modern nganti pertengahan. Kabeh mau bisa didhelikake ing lemari kanggo panyimpenan, nggabungake ergonomis lan kepraktisan. , mewah, nyaman, ayu lan trep ing siji, karo dhuwur-tech seri amben lempitan, macem-macem specifications lan macem-macem tingkat konfigurasi, cocok kanggo kabutuhan customer beda, sawijining produk kalebu Double Folding Beds, telung kaping pindho kasur, nedha awan break bed, etc., fokus profesional perusahaan terus-terusan inovasi, kualitas lan fungsi sing apik nalika rega suda, supaya sampeyan bisa nggunakake cocog produk kita lan nggawe produk luwih competitive.


spesifikasi produk: 189*57*30mm

Jumlah Paket: 1*1 lembar

Packing spesifikasi: 75.5*15.5*57.5mm


Fitur Tri-melu ngiringan Bed

01 / padhet

Dhukungan nyaman anti-ambruk padhet

Bahan rami luwih disenengi, dikuatake kanthi teknologi, lan kekuwatan ing saben bagean permukaan amben rata. Karang inti jero sing ditingkatake. Teguh lan anti-sag, dhukungan pasukan ilmiah


02 / Bisa diatur

Bantal sirah sing bisa diatur

Headrest bisa diatur kanthi fleksibel kanggo ndhukung gulu sing luwih apik, santai, lan nglindhungi turu sing sehat lan apik.


03 / pangayoman lingkungan

Kain ramah lingkungan sing disenengi kanggo kulit

Miturut karakteristik kulit, teknologi tas biru peach sing mentas dikembangake nduweni kateguhan sing tahan suwe, panyerepan kelembapan sing dhuwur lan breathability!


04/Kurung kandel

Teknologi tabung bunder ekstra kandel (kotak) ndhukung luwih kuat

25mm diameteripun pipe babak teknologi pitulungan, kekandelan tembok pipe baja nganti 15mm. Tetulang kabeh-babak, ngeculke kanggo menehi hasil karo bobot abot, kualitas luwih dipercaya



Hot Tags: Tri-Fold Escort Bed, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Tuku

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

  • QR