Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur
  • Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 0 Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 0
  • Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 1 Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 1
  • Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 2 Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 2
  • Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 3 Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 3
  • Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 4 Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 4
  • Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 5 Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 5
  • Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 6 Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 6
  • Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 7 Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur - 7

Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur

Kursi infus dhuwur sing bisa diatur yaiku kursi medis khusus sing dirancang kanggo pasien sing ngalami terapi infus. Kursi jinis iki ngidini para profesional kesehatan nyetel dhuwur kursi, nyedhiyakake posisi lan kenyamanan sing optimal kanggo pasien sajrone perawatan.

Model:YF-S175

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Ing ngisor iki minangka introduksi Kursi Infus Dhuwur sing Bisa Disesuaiake kanthi kualitas dhuwur, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Kursi Infus Dhuwur sing Bisa Dilaras. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik!


Gambar produk:


Model produk: YF-S175 (Kursi Infus Dhuwur sing Bisa Disetel Multifungsi)

Spesifikasi produk:

H1050mm (Dhuwur sandaran) W860mm (Jembaré total) D900mm (Dhuwur total)

â  (Dhuwur sandaran) 1050mm

â¡ (Dhuwur Handrail) 620mm

⢠(Jembaré Handrail) 140mm

⣠(Kosong kursi) 580mm

⤠(Ambane kursi) 540mm

⥠(Dhuwur kursi) 450mm

⦠(Tiang infus dhuwur) 1520mm (Dhuwur bisa diatur)

⧠(Ukuran Wordpad: L340mm W220mm)

⨠(Ekstensi pedal sandaran lan panyebaran 1590mm)


Katrangan materi:

1. Bahan: Kulit teknis (kulit beludru sapi sing tahan aus lan tahan gores)

2. Pelapis bantal kursi: Isi busa murni kanthi kapadhetan dhuwur, alus lan nyaman lan awet

3. Backrest tas alus: Nang backrest wis flushed karo katun boneka, lan softness pas mburi

4. Bingkai kayu padhet: perawatan multi-proses, pangatusan, perawatan anti-jamur, insektisida, disinfeksi, lsp

5. Rangka ngisor spring serpentine sing diimpor, dhukungan silang, bantalan beban 600 kilogram, awet lan ora cacat

6. Tuwung tarik jero kualitas dhuwur njaba bisa nahan brondong gedhe, medium lan cilik lan barang liyane kanggo ponsel

7. Adjustable stainless steel infus ngadeg

8. Sudut sing bisa diatur 110 derajat-150 derajat ekstensi listrik kanthi fungsi pangisi daya USB

9. 360 nguripake WordPad

10. Bobot net: gaya multifungsi 43.72KG Bobot kotor: gaya multifungsi 48.4kG

11. (ukuran karton): 950MM * 850MM * 700MM



Hot Tags: Kursi Infus Dhuwur sing bisa diatur, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Tuku

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
  • QR