Bangku Toilet Stainless Steel U-Shaped
  • Bangku Toilet Stainless Steel U-Shaped - 0 Bangku Toilet Stainless Steel U-Shaped - 0

Bangku Toilet Stainless Steel U-Shaped

Bangku Toilet Stainless Steel U-Shaped iki dirancang kanggo ningkatake posisi jongkok sing luwih alami nalika nggunakake jamban. Biasane digawe saka stainless steel lan duwe desain U-shaped sing pas watara dasar jamban. Kanthi ngunggahake sikil, mbantu nyelarasake usus gedhe kanggo gerakan usus sing luwih gampang lan efisien. Konstruksi stainless steel nyedhiyakake kekiatan lan gampang ngresiki.

Model:LAJ-HZ-D713

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Foshan Bifei Home Furnishing Co., Ltd. dumunung ing Distrik Shunde, Kutha Foshan. Perusahaan iki minangka produsen profesional bangku jamban, kursi jamban, alat bantu mlaku, kruk, kasur lipat, kasur medis lan produk liyane. pasar-oriented lan customer-centric. Terus ngembangake produk anyar lan nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan. Produk kasebut diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan akeh negara liyane lan apotek rantai lan toko peralatan medis sing misuwur sacara internasional. konsumen.


Spesifikasi Bangku Toilet Stainless Steel U-Shaped: 44*47*42.5mm

Jumlah Paket: 1*10 lembar

Packing spesifikasi: 65*43*82mm



Hot Tags: Bangku Toilet Stainless Steel U-Shaped, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Tuku

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

  • QR